Indonesische Catering

Warung Celebes is gespecialiseerd in gerechten en delicatessen uit de Indonesische keuken. Voor zowel grote als kleine gezelschappen, leveren we een zeer uitgebreide variatie aan Indonesische catering menu’s. Hieronder vindt u de verschillende catering menu’s van Warung Celebes. Door op het menu te klikken kunt u zien waar de het menu zoal uit bestaat.

1. FAMILIE MENU vanaf 25 personen. €17,50 p.p.

2. PARTY MENU 1 vanaf 20 personen. € 21,00 p.p.

3. PARTY MENU 2 vanaf 20 personen. € 25,00 p.p.

4. CELEBES RIJSTTAFEL Vanaf 10 personen. € 32,00 p.p

5. CELEBES RIJSTTAFEL DE LUXE vanaf 10 personen. €40,00 p.p

Warung Celebes heeft aansluitende traditionele Indonesische catering voor bijvoorbeeld een familie etentje, een verjaardag, een bedrijfslunch, een reünie, bruiloften of recepties. Uitstekende cateringservice met een uitgebreid aanbod van Indonesisch hapjes en gerechten. Vooraf kunt u natuurlijk kennismaken met Warung Celebes en kunt u ook een aantal gerechten proeven. Indien u specifieke gerechten wilt wijzigen dan is dat ook geen enkel probleem.

Vanaf 10 personen bieden wij u op alle dagen van de week en te allen tijden de mogelijkheid een rijsttafel aan huis of op locatie te bezorgen. De levering van de gerechten zal geschieden met behulp van speciale thermoboxen. Op locatie zullen de gerechten van Warung Celebes op de juiste temperatuur worden gehouden door het gebruik van cheffing dishes (ofwel Au Bain Marie).

Bij meer dan 35 personen zal het buffet worden bemand. Op deze manier zal het buffet op optimale wijze worden geserveerd. Om de Indonesische sfeer compleet te maken zal het buffet op Indonesische wijze worden aangekleed. De spullen zullen (indien mogelijk) dezelfde dag weer worden opgehaald.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en warmhouder. Met borden en bestek zijn de kosten €2,50 per persoon extra. Met bediening: 1 persoon (2 uur) € 50,00 extra.
2 personen (2 uur) € 100,00 extra. Indien u graag bediening wilt in traditioneel Indonesische kleding zijn de kosten €60,00 per persoon ( per 2 uur). Levering binnen Amsterdam is gratis. Voor levering buiten Amsterdam rekenen wij € 0,75 per kilometer.

Voor meer informatie bel 06 – 4640 5384 of stuur ons een E-mail